Ajopelit juhlii 30-vuotista taipalettaan raviradoilla ja Kuninkuusraveissa

Mikä onkaan parempi tapa juhlistaa 30 vuotta täyttävää hevosautoyritystä kuin tuoda pienen voittosumman suomenhevosia Kunkkareihin? Kilpailusarjan tavoite on toteuttaa usean suomenhevosvalmentajan ja -omistajan unelma osallistumisesta Kuninkuusraveihin oman hevosen kanssa. Sarja on enintään 5000€ voittaneille suomenhevosille. Karsintakilpailut järjestetään raviradoilla ympäri Suomen. Finaali juostaan Jyväskylän juhlavuosi-Kuninkuusraveissa ison yleisön edessä! Karsintakilpailujen tiedot ja kilpailusarjan säännöt löydät selaamalla sivua alaspäin.

KILPAILUSARJAN SÄÄNNÖT

Sarjamääritys: Suomenhevosille enintään 5000€

Säännöt:

  1. Karsintakilpailuun voivat ilmoittautua suomenhevoset, joilla on kunkin karsinnan ilmoittautumispäivänä enintään 5000€ voittosumma. Karsintoihin osallistumista ei ole rajoitettu eli yhdellä hevosella voi osallistua useampaankin karsintaan, kunhan se täyttää voittosummakriteerit. Karsinnat juostaan ryhmäajoina.
  2. Karsinnat järjestetään erikseen tammoille ja yhdessä oriille sekä ruunille. Mikäli joku karsinnoista perutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn takia, se voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää toisena ajankohtana. Karsintoja voidaan järjestään kategorioittain enintään 4 kappaletta.
  3. Jokaisesta karsinnasta etenee kaksi korkeimmin sijoittunutta ja finaaliin ilmoittautunutta hevosta finaaliin. Mikäli viimeisestä finaaliin oikeutetusta sijoituksesta tulee tasapääjuoksu, finaaliin pääsijä arvotaan. Mikäli finaalipaikkaan jo oikeutettu hevonen sijoittuu uudestaan finaalipaikkaan oikeuttavalle sijalle, siirtyy finaalipaikka samassa karsinnassa seuraavaksi sijoittuneelle hevoselle. Lisäksi finaali täydennetään enintään 16 hevosen lähdöksi karsintoihin osallistuneilla ja finaaliin ilmoittautuneilla hevosilla ensisijaisesti karsintasijoituksen ja toissijaisesti karsinnoissa juostun kilometriajan perusteella. Karsintoihin osallistuneet hevoset juoksevat finaalissa karsintaan ilmoittautumisen voittosummallaan. Mikäli finaali ei tule täyteen karsintoihin osallistuneilla hevosilla, voidaan mukaan ottaa niiden ulkopuolisia hevosia, joiden voittosumma on finaalin ilmoittautumispäivänä enintään 5000€. Karsintoihin osallistumattomat hevoset pääsevät finaaliin karsintapistejärjestyksessä. Tasatilanteet, joihin ei ole sääntöjä, ratkaistaan arpomalla.
  4. Finaalissa tammat starttaavat paalulta ja oriit & ruunat 20 metrin pakilta. Kummallekin paalulle pääsee lähtökohtaisesti kahdeksan hevosta, mutta mikäli toinen paaluista on jäämässä vähäisempään osallistujamäärään, voidaan sille ottaa osallistujia lisää ravikilpailusääntöjen sallimissa rajoissa.
  5. Finaalin lähtöradat arvotaan.

KARSINNAT JA FINAALI

Kunkin karsinnan ykköspalkinto on 1000€, ja samalla hevosella saa osallistua useampaan karsintaan kunhan se täyttää voittosummakriteerit. Karsintakilpailuun voivat ilmoittautua suomenhevoset, joiden voittosumma karsinnan ilmoittautumispäivänä on enintään 5000€. Finaalin ykköspalkinto on 5000€. Voittajalle myös RW Valjaiden lahjoittama Twisted3D -sila! Lisäksi lähtöjen voittajille tulee Ajopeleiltä loimi ja jokaiselle karsintoihin osallistuvalle Ajopelit tarjoaa 20€ lahjakortin (per osallistuva hevonen) raviradan ravintolapalveluihin.

Karsinnat järjestetään tammoille ja oriille/ruunille erikseen. Jokaisesta karsinnasta kaksi parasta etenee automaattisesti finaaliin. Finaalilähtö täydennetään kilpasarjasääntöjen mukaisesti 16 hevosen lähdöksi, kun kaikki karsinnat on juostu. Muistathan siis ilmoittautua finaaliin, vaikka finaalipaikkaa ei automaattisesti karsinnasta tulisikaan! Kilpailusarjan tarkemmat säännöt löydät selaamalla sivua alaspäin.

KARSINTAKIERTUE:
Oriit/ruunat: 27.6. Oulu / 3.7. Vermo / 16.7. Tampere
Tammat: 25.6. Kaustinen / 28.6. Lahti / 8.7. Lappeenranta / 15.7. Forssa
Karsinnat juostaan ryhmäajoina

FINAALI:
26.7. JYVÄSKYLÄN KUNINKUUSRAVIT
Tammat starttaavat paalulta ja oriit & ruunat 20m takamatkalta

JUHLACUPIN VOITTAJALLE: RW TWISTED3D -SILA TULEVAISUUDEN TREENEIHIN JA KILPAILUIHIN!

Lahden Kujalassa valmistuu käsityönä maailmallakin suosittu sila: RW TWisted3D -silan patentoitu hevosen säkän väistävä ainutlaatuinen runkotekniikka ja muotoilu vapauttaa selän ja lavat silan paineelta sopien kaikille hevosille koosta ja yksilöllisistä eroista riippumatta.

Kilpailukäytössä TWisted3D -silan käyttökokemus on osoittanut, kuinka säkän ja lapojen vapautuminen helpottaa hevosen liikkeitä esimerkiksi radan kaarteita juostessa. TWisted3D-siloilla on ajettu useita maailmanennätyksiä.

RW Valjaiden lahjoittamaan pakettiin sisältyy RW TWisted3D-sila (synteettinen, pikalukko, 8cm runko), silatyyny, painetta tasaava mahavyö vohvelipinnalla ja häntävyö häntäkapalla, arvo 565€. Sila soveltuu niin valmennus- kuin kilpakäyttöön. Kiitos RW Valjaat vuosien yhteistyöstä ja Juhlacupin upeasta tuotepalkinnosta!